Site icon Akdeniz Haberleri

Antalyaspor’un Avrupa Hedefiyle Dolu Yolculuğu

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi umutlu olduğunu belirtti. Başkan Boztepe, kulübün geleceği hakkında iddialı ifadeler kullanarak, “Antalyaspor başarıya ulaşacak ve kendi gelir kaynaklarını yaratan bir kulüp olacak. Transfer engelinin kalkmasıyla birlikte yeni oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Avrupa’ya gitmek ve bunun için gereken adımları atıyoruz” dedi.

Transfer engelinin Temmuz ayı sonuna kadar kaldırılacağını söyleyen Başkan Boztepe, kulübün maddi durumu hakkında da şeffaf bir şekilde konuştu. Borçların olduğunu ancak planlı bir şekilde yönetildiğini vurgulayan Boztepe, altyapıya verilen desteklerin önemine dikkat çekti.

Boztepe, yönetimde yapılacak değişikliklerin gündemde olduğunu ve Antalya’nın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Kulübün geleceği için samimi desteklerin önemli olduğunu vurgulayan Boztepe, taraftarların maçlara gelerek takıma destek olmalarını istedi.

Son olarak, Yusuf Şimşek’in durumuna da değinen Başkan Boztepe, hocanın altyapı koordinatörlüğü teklif ettiğini ancak henüz bir anlaşma yapılmadığını belirtti. Antalya’ya ve kulübe olan sevgi ve destek çağrısında bulunan Boztepe, herkesin şehrin takımına sahip çıkmasını istedi.

Exit mobile version